Corona Virus update 31 Maart 2020.

Beste Leden,

Aangezien we op dit moment niet weten hoe lang het Corona virus nog zal heersen en dat de regering heeft besloten de noodmaatregel te verlengen tot 28 April 2020 en wellicht nog langer, zijn wij als bestuur van de Darts Organisatie Limburg helaas tot het besluit moeten komen om per direct de competitie en beker van het huidige seizoen 2019-2020 te annuleren en tevens ook alle hieruit voortvloeiende kampioenschappen. Ook onze feestavond met de prijsuitreiking hebben wij moeten annuleren.
Dit uit veiligheid en gezondheid van en voor ons allemaal.

We hebben dan ook besloten om de lopende competitie en bekeruitslagen als nietig te verklaren. Dat wil zeggen dat we het seizoen beschouwen als een verloren jaar en zullen het nieuwe seizoen 2020-2021 met een schone lei beginnen.
Alle teams die momenteel nog in de competitie zijn en die zich wederom inschrijven zullen hun divisie behouden.
Er zal geen promotie of degradatie zijn.

Wij weten dat niet iedereen dezelfde mening zal hebben en dat is begrijpelijk.
Sommige zullen zeggen neem de huidige competitie stand als eindstand en sommige zullen zeggen neem de volledig gespeelde eerste helft als eindstand, dit waren eventuele opties.Over deze opties hebben we nagedacht, maar in onze ogen is het nietig verklaren van de competitie en beker, die nog niet was uitgespeeld, de beste oplossing voor iedereen.
Het heeft dan ook geen nut om contact op te nemen met het bestuur om te discussiëren over de beslissing die wij hebben genomen.

Natuurlijk zullen er in het volgende seizoen wellicht teams wegvallen en nieuwe teams zich inschrijven, hierdoor zullen we moeten proberen de plekken op te vullen doordat we sommige teams gaan vragen of ze toch zouden willen promoveren of eventueel willen degraderen om de nieuwe competitie volledig te krijgen.
Dit gebeurt dan wel uiteraard op volledig vrijwillige basis.

Over het hoe en wanneer inschrijven voor het nieuwe seizoen 2020-2021 kunnen we helaas nog geen uitspraken doen, dit hangt er van af hoe de situatie omtrent het Corona virus gaat verlopen.
Zodra wij meer weten zullen we jullie hierover uiteraard onmiddellijk informeren via de website.

We hopen dat iedereen begrip heeft over de maatregelen die we hebben moeten nemen.
Laten we allemaal ons steentje bijdragen aan het oplossen van deze corona crisis en hopen dat dit snel voorbij is.

Dan als laatste, blijf allemaal gezond en veilig zodat wij ons komend seizoen weer tegen kunnen komen tijdens onze gezellige dart avonden onder het genot van een drankje.


Met vriendelijke groet

Het bestuur


© Virtual Partners